Şenol Güneş’in kadro tercihleri tartışma yarattı

Şenol Güneş’in kadro tercihleri tartışma yarattı
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Arnavutluk ve Moldova maçları için açıkladığı aday kadro tartışma yarattı. Şenol Güneş, Beşiktaş’ta forma şansı vermediği Oğuzhan’ı kadroya alırken, Konyaspor’dan kadroya alınmayan kaleci Serkan için tepki geldi

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Arnavutluk ve Moldova ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş’ta fazla forma şansı vermediği Oğuzhan Özyakup’u aday kadroya dahil etti. Şenol Güneş’in Oğuzhan Özyakup’u kadroya dahil etmesi dikkat çekti.

Milli Takım ile birlikte Beşiktaş teknik direktörlüğü görevini de yürüten Şenol Güneş’in, siyah-beyazlı takımda en son Malmö ile 13 Aralık’ta oynanan maçta ilk 11’de yer verdiği Oğuzhan Özyakup, ligde ise Beşiktaş’ın 11 Kasım 2018 tarihinde oynadığı Sivasspor maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Malmö maçında 60 dakika, Sivasspor maçında 57 dakika sahada kalan Oğuzhan Özyakup, bu maçların ardından ilk 11’deki yerini Dorukhan Toköz’e kaptırmıştı. Oğuzhan Özyakup’un 90 dakika sahada kaldığı son maç ise 29 Kasım 2018 tarihinde Sarpsborg 08 ile oynanan Avrupa Ligi maçı olmuştu.

KONYASPOR’DAN SERKAN KIRINTILI TEPKİSİ

Öte yandan, Milli Takım kadrosuna dahil edilmeyen Serkan Kırıntılı ile ilgili takımı Konyaspor’dan tepki geldi.

Şenol Güneş’in Serkan Kırıntılı’yı aday kadroya dahil etmemesine sosyal medya hesabından tepki gösteren Atiker Konyaspor “Normal şartlarda Serkan Kırıntılı iyi bir kalecidir. Anormal şartlarda çok daha iyi bir kalecidir” ifadelerine yer verildi.

serkann.png