Şenol Güneş'ten basın toplantısında önemli açıklamalar

Şenol Güneş'ten basın toplantısında önemli açıklamalar
İzlanda ve Andorra maçları öncesi basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İrfan Can ve Gökhan Akkan'ın antrenmanlara çıkmayacağını, Altay Bayındır'ın kadroya dahil olacağını açıkladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, kritik İzlanda ve Andorra maçları öncesi açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle:

"Yarışta oldukça mesafe kaydettik. Artık bu işi bitirmek istiyoruz. Rakibimiz İzlanda, Fransa ile birlikte grubumuzun en güçlü takımı. İki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Avrupa'dan 5 arkadaşımız bugün aramıza katılacak. İrfan ve kaleci Gökhan bizimle antrenmana çıkamayacak. Katılım olarak aramıza Altay Bayındır gelecek. Altay bizimle antrenmana çıkacak.

İyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Kulüp takımları ile hep birlikteyiz. Tüm takımlarımız ülkemizi temsil ediyor. Kulüplerimizin Avrupa'da aldığı kötü sonuçlar hepimizi üzüyor. Bazı takımlarımız UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Umarım Galatasaray, C.Brugge yener ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eder. Toplamda 4 büyüklerden aldığımız 7 oyuncu var. Eskiden bu sayı çok fazlaydı. Türk halkının beklentisine cevap verecek bir takım oluşturmaya çalıştırdık. Ait olma duygusu hem oyuncu da hem de halkımızda var. Bu çok güzel bir duygu. Halkımız Milli takımı sevdi.

Şu ana kadar geldiğimiz noktadan memnunum. İzlanda 'İlk maçta kazandık, yine kazanırız' düşüncesiyle gelecek. Mutlaka kazanmak istiyoruz. En azından berabere kalarak gruptan çıkmak istiyoruz. Kötü durum için de planımız hazır. İki maça da hazırız. Bizde güven var ama rahatlık yok. İzlanda maçında son adımı atacağız. Daha istekli, daha coşkulu olmamız gerekiyor. Rakibimiz bize karşı ciddi dirençli ve hırslı oynayacaktır.

Kendimize güveniyoruz ama bütün maçları önemsiyoruz. Emre'nin sakatlığı var, tedavisi devam ediyor. Emre sakat olsa da bizimle birlikte olacak."