Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması

Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması
Fatih Terim hakkında verilen cezaya ilişkin açıklamada bulunan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın Andorra ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi. Güneş, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen cezanın sorulması üzerine yanıt verdi.

Güneş'in açıklamaları özetle şöyle:

"Yabancı oyuncu, uygulamalar, cezalar konuşulduğu zaman Türkiye adına burada mücadele eden futbolculara haksızlık olur. O kadar sığ tartışmamız var ki her şey yerinde ve zamanında olmalı. Tabii yabancı oyuncu konuşulmalı, kulüplerin sorunları konuşulmalı, futbolun geleceği konuşulmalı bunun için adımlar atılmalı, hep beraber yapmamız gerekir. Bunu yapmak mı istiyoruz; karmaşadan, bataklıktan faydalanmak mı istiyoruz? Bizim bu bataklığı kurutmamız lazım. Bu konuşmaların faydası yok. Fatih hoca Türkiye'nin değeri. Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm. Hata yapmasını da istemem."