Şenol Güneş'ten İzlanda açıklaması

Şenol Güneş'ten İzlanda açıklaması
A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda maçı öncesi yaptığı basın toplantısında havalimanındaki skandal uygulama için "Biz bunlarla uğraşırsak küçük işlerle uğraşmış oluruz" diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve İrfan Can Kahveci, EURO 2020 Elemeleri H Grubu dördüncü maçında yapacakları İzlanda karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Bu maçtan alınacak galibiyetin 2020 için avantaj sağlayacağını belirten Güneş, "Oyuncularımız tam bir takım disiplini ile oynayarak ilk 3 maçta bize 9 puan kazandırdı. Bu maçta alacağımız sonuç, 2020 için bize avantaj sağlayacaktır." dedi.

Şenol Güneş, İzlanda'ya girişte havalimanında yaşananlarla ilgili olarak, "Evet bekletildik, evet terbiyesizlik yapıldı, bunu yapanlar düşünsün. Büyük devletler bununla uğraşmazlar. Biz bunlarla uğraşırsak küçük işlerle uğraşmış oluruz" diye konuştu.

Şenol Güneş, "Burada 43 yaşın üstünde olan var mı? Biz futbola insanları birleştiren bir olgu olarak bakıyoruz. İzlanda, Avrupa ve Dünya şampiyonasında da sempati topladı. Her ülkenin olduğu gibi onların da hikayesi vardır. Ben buraya 43 sene önce maça geldim, 1976'da.Saha aynı saha, şehir büyümüş ama kafalar küçülmüş. İzlanda insanları sıcak ve sempatikti ama şimdi o izlenim yok bende" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler