Serbes'in kullandığı aracın kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı

Serbes'in kullandığı aracın kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı
Yazar Emrah Serbes'in kullandığı aracın, kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde yazar Emrah Serbes'in tutuklandığı kazada yaşamını yitiren baba ve kızı ile ağır yaralanan eşinin avukatı Burcu Ece Güler, güvenlik kamerası kayıtlarında ailenin içinde bulunduğu otomobilin farları ve fren lambalarının yandığının açıkça görüldüğünü, görüntüleri savcılığa delil olarak sunacaklarını söyledi.

Güler yaptığı açıklamada, yazar Serbes'in itirafından önce kazaya karışan otomobili kendisinin kullandığını beyan eden Kenan Doğru'nun, çarptıkları otomobilin arka lambalarının silik olduğu yönünde ifade verdiğini anlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarının Güler'in ifadesini yalanladığına dikkati çeken Güler, "Kaydedilen görüntülerde aracın farı ve fren lambalarının yandığı açıkça görülüyor. Bu görüntüleri savcılığa delil olarak vereceğiz." diye konuştu.

İstanbul'da Özçelik ailesinin oturduğu sitenin güvenlik kamerası kayıtlarında ailenin içinde bulunduğu 34 TV 9335 plakalı otomobilin siteden ayrıldığı, aracın farları ve fren lambalarının yandığı görülüyor.

İzmir-Aydın otoyolunda 34 NT 5005 plakalı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 35 TV 9335 plakalı otomobille çarpışmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik kaza yerinde yaşamını yitirmiş, eşi Nilgün Özçelik ise ağır yaralanmıştı.

Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Nilgün Özçelik, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki yoğun bakım ünitesine sevk edilmişti.

34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Olaydan bir hafta sonra otomobili kendisinin kullandığını itiraf ederek Torbalı Adliyesine teslim olan Emrah Serbes tutuklanmış, Doğru ise tahliye edilmişti.

İlgili Haberler