Herkes Fenerbahçe'ye Maxi Gomez'i beklerken büyük sürpriz oldu. Serdar Ali Çelikler canlı yayında açıkladı

Herkes Fenerbahçe'ye Maxi Gomez'i beklerken büyük sürpriz oldu. Serdar Ali Çelikler canlı yayında açıkladı
Gazeteci Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçelilerin beklediği forvet transferiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Valencia'dan Maxi Gomez isminin öne çıktığı şu günlerde Serdar Ali Çelikler, sarı-lacivertlilerin Alexander Sörloth'u kadrosuna katacağını iddia etti.

Fenerbahçe''de forvet muamması devam ediyor... Valencia''dan Maxi Gomez, RB Leipzgi''den Alexander Sörloth ve Chelsea''den Michy Batshuayi isimlerinin ön planda olduğu listede Gomez ismi ağırlık kazanırken gazeteci Serdar Ali Çelikler''den bambaşka bir iddia geldi.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: "MAXI GOMEZ GELMEZ"

VOLE''de konuşan Çelikler, sarı-lacivertlilerin, Maxi Gomez''i alamaycağının kesin olduğu ileri sürdü ve "Gomez ismini geçelim. Başkan Ali Koç da söyledi: ''Bunu da yazıyorsunuz ama transferin son günlerini bekliyoruz.'' İnşallah Berisha gibi biri gelmez." dedi.

"ALEXANDER SÖRLOTH GELİR"

"Fenerbahçe''ye bir santrafor lazım sonuçta." diyen ünlü gazeteci, sözlerini şöyle noktaladı:

"Maxi Gomez olmayacaksa bence hala Alexander Sörloth''u kovalıyorlar. Bu benim tahminim, gördüğüm de o. Timo Werner''in RB Leipzig''e transferiyle Sörloth''un orada oynama ihtimali de kalktı. O yüzden de Sörloth mantıklı ama Leipzig tok satıcı. Fenerbahçe belki transferin son günü 8 milyon euroya alabiliriz diye düşünüyor olabilir. Ben Sörloth ya da Batshuayi''den birisinin geleceğini düşünüyorum."

İlgili Haberler