Serdar Aziz’in Galatasaray’dan alacağını Fenerbahçe karşılayacak

Serdar Aziz’in Galatasaray’dan alacağını Fenerbahçe karşılayacak
Fenerbahçe’ye transferi kısa süre içinde bitmesi beklenen Serdar Aziz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Tecrübeli oyuncunun Galatasaray’dan olan 1,8 milyon euro alacağını Fenerbahçe karşılayacak.

Serdar Aziz’in Fenerbahçe'de forma giymek istediği, sarı lacivertli kulübün Serdar'ın alacaklarını karşılamaya hazır olduğu bildirildi

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in gözden çıkardığı Serdar Aziz için Fenerbahçe'nin devrede olduğu biliniyordu.

Skor'a açıklamalarda bulunan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, başarılı savunma oyuncusunun Fenerbahçe forması giymek istediğini açıklarken, önemli bilgiler verdi.

Serdar'ın Galatasaray'dan 1.8 milyon euro alacağı olduğunu belirten Canatar, "Serdar'ın alacağı bu parayı Fenerbahçe karşılamaya hazır. Fenerbahçe, FFP kapsamında bonservisle oyuncu alma sorunu yaşıyor. Bunun için Galatasaray'la bizim anlaşmamızı istediler." dedi.

Serdar Aziz'in şu anda kadro dışı olduğunun altını çizen Haluk Canatar, şöyle devam etti: "Serdar'ın zaten alacaı var. Kontratı devam ediyor ve her geçen gün alacağı artacak. Böyle bir durumda Galatasaray da zarar edecek. Bu yüzden karşılıklı bir anlaşmanın olacağını düşünüyorum."

İlgili Haberler