Serdar Ortaç 2 yılda ödediği nafaka ücretine isyan etti

Serdar Ortaç 2 yılda ödediği nafaka ücretine isyan etti
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında yollarını ayırdığı İrlandalı model Chloe Loughnan'a 2 yılda 700 bin lira tazminat ödediğini belirterek, "Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını da alacak sanırım. Yaşasın kadın hakları! Ondan çocuğum olmadığı için şanslıyım. Şeytan görsün yüzünü!” ifadelerini kullandı.

Önceki gün Şile''de sahne alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz haftalarda Seçil Gür ile ilişkisini noktalayan Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

51 yaşındaki şarkıcı, eski eşine 700 bin TL nafaka ödediğini, Loughnan''ın buna rağmen kendisine dava açtığını ve evine haciz getirttiğini dile getirdi.

"HALA NAFAKA ÖDÜYORUM"

"Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor." diyen Serdar Ortaç, "Ben hala nafaka ödüyorum, 700 bin lira! Bitmiyor... Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını alacak! Her şey kadının elinde, yaşasın kadın hakları!" ifadelerini kullandı.

"EVLİLİK ORTADAN KALKACAK"

Erkeklerin evlenip, boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, "Belki 50, belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak." dedi.

"ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ!"

Serdar Ortaç, gazetecilerin, "Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?" sorusuna ise, "Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim." şeklinde cevap verdi.

"KENDİSİNDEN HİÇ BEKLEMEZDİM"

Geçtiğimiz günlerde borçlarının bittiğini söyleyen Ortaç, "Şu an sadece Chloe''nin açtığı dava var. Kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak? Bence yapmaması gerekirdi." diyerek, eski eşine sitem etmişti.

İlgili Haberler