Serel Yereli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Serel Yereli kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Serel Yereli Instagram2dan isyan etti. Peki, Serel Yerli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Serel Yereli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Serel Yereli kimdir diye merak ediliyor. Bunun araştırılmasının sebebi ise, müzik eğitimi için İngiltere'ye giden Serel Yereli, Instagram hesabından, Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba?" dedi. Sesi ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla en çok konuşulan isimlerinden biri olan Serel Yereli, çıkardığı single ile dünya çapında adını geniş kitlelere duyurmak istiyor fakat takipçilerinden gelen eleştiriler Yereli'yi bunaltmış durumda. 

SEREL YERELİ İSYAN ETTİ

Oyunculukla başlayan kariyerinde müziğe yönelten Serel Yereli, eğitim almak üzere geçtiğimiz aylarda İngiltere'ye gitmişti. Burada katıldığı etkinliklere dair paylaşımlarda bulunan Yereli, sosyal medya hesabından bir takipçisinin kariyer seçimi hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. İngiltere'de başarı elde edemeyeceği yönündeki mesajların Türk takipçilerinden geldiğini belirten Yereli, bu tarz insanların kendisinden uzak durmasını istedi. 22 yaşındaki oyuncu, "Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba? Bu birbirimizi aşağı çekme çabası neden? Çok iyi gidiyorum güzel kardeşim. Allah aşkına negatif enerjini ve aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım" ifadelerini kullandı.

SEREL YERELİ KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

19 Nisan 1995'te İzmir'de dünyaya gelen tam adıyla Buse Serel Yereli'nin annesi İngilizce öğretmeni Elif Yereli, babası da eski milli hentbolcu Serdar Yereli'dir. Babasının hentbol federasyonu başkanlığındaki görevi nedeniyle çocukluğu farklı ülkelerde geçmiş. Babası 2011 yılında Serel Yereli 16 yaşındayken vefat etmiş. Ortaokuldayken Londra'da müzikal oyunculuk eğitimine başlamış. 23 yaşındaki Yereli, Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrolde rol almış. 4 yaşında şarkı söylemeye başlayan Serel Yereli, anaokulunda TÜBİTAK'ın düzenlediği bir yarışmada "Serel'in Uzay Gemisi" adlı proje ile ödül almıştır.

2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide canlandırdığı Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, bu dizinin bitmesinin ardından yurtdışına gitti. Londra'da müzik alanında eğitim gören Yereli, oyunculuğu bıraktığını bir gün kendisini görüntüleyen muhabirlerle duyurdu.

Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" dedi. Instagram'da cesur paylaşımlar yapan ve bu sayede birçok kez gündeme gelen Serel Yereli, 1.80 boyunda 59 kilo ve Koç burcudur. Ayrıca Serel Yereliİngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 4 dil bilmektedir.