Seren Serengil Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bilal Göregen’in videosunu gerçek sanınca olanlar oldu, sunucu da durumu toparlayamadı

Seren Serengil Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bilal Göregen’in videosunu gerçek sanınca olanlar oldu, sunucu da durumu toparlayamadı
Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Seren Serengil, Bilal Göregen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın videosuna yapılan montajı gerçek sanarak yorumladı. Serengil, kısa sürede sosyal medyanın gündemine düştü.

Youtube 2010 yılında katıldığı “Yetenek Sizsiniz” programıyla tanınan Bilal Göregen’in videosunu resmi hesabından paylaştı. Göregen’in darbuka ile çalıp Otomania’nın levan Polkka şarkısını mırıldandığı anlar kısa sürede 600 binden fazla beğeni aldı.

Videonun trend olmasından sonra ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videosuna montajla eklenen Bilal Göregen’in videosu sosyal medyada yayıldı.

Beyaz TV’de sunuculuğunu Seren Serengil ile Bircan Bali’nin yaptığı Söylemezsem Olmaz programında bu anlar yayınlandı. Montajlı görüntüleri gerçek sanıp yorumlayan Serengil, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Videoyu izlerken Serengil, "Tayyip Bey bazen çok tatlı olabiliyor. Çok ciddi ya önce bir ne yapıyor diye bakıyor sonra gülümsüyor" ifadelerini kullandı.

Programın diğer sunucusu Bali ise "O bakışa biz Bilal’i oturttuk değil mi? Böyle bir şey olamaz. Ama bir şey söyleyeceğim. Bu esprileri kaldırabilen bir Cumhurbaşkanına sahip olma özelliğimiz de var" ifadesinin ardından ise Serengil, "Ama bizim Cumhurbaşkanımıza hiç bir şey yapılmıyor. Sen dünyadaki cumhurbaşkanlarına neler yapıldığını görsen; bizde olsa hapse girerler." dedi.

Program kaydının Youtube'a yüklendiği sırada söz konusu dakikaların kesilmesi dikkat çekti.

İlgili Haberler