Serenay Sarıkaya sahte isimle estetik mi oldu? Açıklama geldi

Serenay Sarıkaya sahte isimle estetik mi oldu? Açıklama geldi
Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Maslak’taki özel bir hastaneye giderek ‘Seren Kaya’ sahte ismini kullanarak estetik operasyon yaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddialarına ardından Serenay Sarıkaya'nın menajerinden ve gittiği hastaneden açıklama geldi.

Medyatava'da yer alan habere göre, Serenay Sarıkaya'nın Maslak’taki özel bir hastaneye giderek, sahte isimle estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Bu iddianın ardından hem hastaneden hem de menajerinden bir açıklama geldi.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın 7 Ekim 2020, Çarşamba günü hastanede geçirdiği operasyonla ilgili medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu belirten özel hastanenin Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, "Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır. Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 - 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur." ifadelerini kullandı. 

MENAJERİ DE AÇIKLADI

Ünlü oyuncunun menajeri de konuya ilişkin açıklamada bulunarak, operasyonu doğruladı. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun menajeri, hastaneye yatış işlemlerini kendi ismiyle yaptığını belirtti.