Sergen Yalçın’dan Fatih Terim itirafı

Sergen Yalçın’dan Fatih Terim itirafı
Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğundan ayrıldıktan sonra sessizliğini koruyan Sergen yalçın ilk defa konuştu

Beşiktaş''la geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası''nda mutlu sona ulaşan Sergen Yalçın uzun süren suskunluğunu bozdu. Milliyet''ten Serdar Sarıdağ''a konuşan deneyimli teknik adam bir süre daha dinlendikten sonra teknik direktörlük kariyerine devam edeceğini vurguladı: "Benim mesleğim teknik adamlık. İşimi devam ettirmek zorundayım."


“AYRILMAYI İSTEMEZDİM”
Türk futbolunda saha sonuçlarının her şeyi belirlediğini belirten Sergen Yalçın, "Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım." dedi.

Beşiktaş’la yollarını ayırmaya mecbur kaldığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü.

Beni Beşiktaş’a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu. Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler” ifadelerini kullandı.


“ÇOK KOLAY HARCIYORLAR”
Sergen Yalçın, Türk futbolunun çok kolay teknik direktör değiştirildiğini dile getirdi.

Son olarak Fatih Terim’in geçmişte büyük başarılara imza attığı Galatasaray’dan ayrıldığını anımsatan Yalçın şunları söyledi: “Türkiye, teknik adamlar için en zorlu ülkelerden biri.

Çok kolay insan harcanabiliyor burada. Çok çabuk insan tüketiyoruz ve şartlar, teknik adamlar için gün geçtikçe zorlaşıyor. En son Fatih Terim ayrılmak zorunda kaldı.

Fatih Terim gibi bir teknik adamın bile kredisi yoksa, siz düşünün gerisini. Bu şartlar altında çalışmaya devam edeceğiz."

 

İlgili Haberler