Sergen Yalçın: Kazanacak oyun oynamadık

Sergen Yalçın: Kazanacak oyun oynamadık
Süper Lig'de şampiyonluk adayları arasında gösterilen Beşiktaş, ligin 35. haftasında sahasında Ankaragücü'yle 2-2 berabere kaldı. Maç sonucu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hak edecek bir galibiyet almadıklarını söyledi.

Sergen Yalçın: Kazanacak oyun oynamadık

Süper Lig''de şampiyonluğun en önemli adaylarından biri de Beşiktaş olarak gösteriliyor. Süper Lig''in 35. haftasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş''ta teknik direktör Sergen Yalçın, puan kaybı için üzgün olduklarını söyledi.

"KAZANACAK OYUN OYNAMADIK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, "İç sahada puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Fire vermek istemiyoruz. Daha rahat bir pozisyon almak istiyorduk ama mümkün olmadı. Çok da kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum ama bizi üzen tarafı 2-0''ı yakaladıktan sonra iki penaltıyla rakibe puan vermemizdi. Oyuncuların buna tepki vermesi gerekiyordu. Daha sağlam durmaları ve daha agresif olmaları gerekiyordu. Maalesef bunları yapamadık. Beraberlik için üzgünüz. Önümüzde 7 maç var ve hala öndeyiz. Çıkarmamız gereken dersleri çıkaracağız." diye konuştu.

ABOUBAKAR''IN DURUMU 

Gelecek hafta oynanacak Demir Grup Sivasspor maçı ile ilgili de konuşan Yalçın, "Sivasspor''un çok fazla final maçı olduğunu düşünmüyorum. Daha 7 maçımız var ve hepsi zor maçlar. Tekrar eski oyunumuza, eski istek ve arzumuza dönüp önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

Tedavisi devam eden Aboubakar''ın durumu ile ilgili konuşan Sergen Yalçın, Kamerunlu oyuncunun yarın antrenmana çıkıp çıkmayacağına bakacaklarını söyledi.