Sergen Yalçın kız arkadaşlarıyla birlikte Alaçatı'da tatilde

Sergen Yalçın kız arkadaşlarıyla birlikte Alaçatı'da tatilde
Süper Lig'de 2020-21 sezonunun sona ermesinin ardından futbolcular ve teknik adamlar senenin yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Ukraynalı sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile birlikte Alaçatı'da tatilin keyfini çıkardı. Taraftarlar, bu pozu "yakışır" şeklinde yorumladı.

Taraftar "yakışır" dedi

Süper Lig''de Beşiktaş''a hem ligde hem de kupada mutlu sona ulaştıran teknik direktör Sergen Yalçın, tatile çıktı. Kartal''ın şampiyon hocası, arkadaşları ve Ukraynalı model sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile birlikte Alaçatı''da tatil yapıyor.

Beşiktaş''ın maçlarını yakından takip eden Ukraynalı model, daha önce de Sergen Yalçın için stadyumdan geldi. Lisaveti Karibskaya''nın şampiyonluk gecesinde döktüğü sevinç gözyaşları ve paylaşımları aşkı açığa çıkardı.

BEŞİKTAŞ STADINDAN PAYLAŞIM 

Ukraynalı güzel, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş''ın stadında çekilen fotoğraflarına, "Türk Kartalları için bu efsanevi sezonun izleyicisi olduğum için şanslıyım" notunu yazmıştı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın''ın tatil fotoğrafı sosyal medyada gündem olurken, taraftarlar, bu pozu "yakışır" şeklinde yorumladı.

 

İlgili Haberler