Sergen Yalçın müjdeyi canlı yayında açıkladı

Sergen Yalçın müjdeyi canlı yayında açıkladı
Süper Lig'in 20.haftasında Beşiktaş deplasmanda Karagümrük'ü 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından yapılan basın toplantısında siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın'ın, ünlü gazeteci Orhan Yıldırım'ın 'transfer' sorusuna verdiği yanıt ise çok konuşuldu.

Süper Lig'de Beşiktaş, Karagümrük'ü 4-1 mağlup ederken teknik direktör Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım, maçın ardından yapılan basın toplantısında, "Takım saat gibi işleyip her maçını kazanıyor. Yeni transferler takımı bozar mı güç mü katar?" sorusunu yöneltti.

Sergen Yalçın ise transferlerin gecikmesine atıfta bulunarak, "Ortada transfer falan yok hocam. Hangi transferden bahsediyoruz. Geçelim başka soru var mı?" diye karşılık verdi.

"HERHALDE KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORLAR"

Öte yandan Yalçın, Beşiktaş'ın transfer gündeminin bir numaralı ismi olan Brezilyalı Hulk'un transferi için de açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlıların hocası, "Forvet hattını bir oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Hulk düşündüğümüz bir oyuncu. Herhalde kendisiyle görüşüyorlar. Şartlar bize uyarsa, bir forvet almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu durum, transfer döneminin bitmesine günler kala transferin gecikmesine deneyimli teknik adamın sitem ettiği şeklinde yorumlandı.