Sergen Yalçın resmen Beşiktaş'ta!

Sergen Yalçın resmen Beşiktaş'ta!
Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirildiğini resmen açıkladı. Genç teknik adam, altyapısından yetiştiği siyah beyazlılarla 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın resmen teknik direktör olarak açıklanması merakla bekleniyor. Genç teknik adam Ümraniye Nevzat Demir Tesislerine gelirken,  takımla ilk idmana çıktı. Antrenmanda basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.  Öte yandan siyah beyazlı yönetim Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık anlaşma imzalandığını resmen açıkladı.

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, takımın başına Sergen Yalçın’ı getirdi ve 47 yaşındaki çalıştırıcı bugün siyah-beyazlılarla ilk idmanına çıktı.. Bugün 11.30’daki idman için saat 9 sularında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Sergen Yalçın, çalışma öncesinde A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile bir araya geldi. Antrenman planlanan saatten geç başladı. Saat 1.30'da başlayan idmanda basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmedi.

Tesislerde futbolcularla da toplantı yapan Sergen Yalçın, 2006 yılında futbolcu olarak ayrıldığı Ümraniye’ye 14 yıl sonra teknik adam olarak geri dönmüş oldu.

RESMEN AÇIKLANDI

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi resmen başladı.  Siyah beyazlı yönetim, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardığını resmen açıkladı. Beşiktaş’ta Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından gündeme gelen ilk isim olan Sergen Yalçın siyah beyazlı takımın yeni hocası oldu.

Bugün Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek antrenmana çıkan Sergen Yalçın ile yapılan anlaşma TFF’ye bildirildi.

sergenn.JPG