Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması

Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması
Süper Lig'de Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek ilk yarıyı istediği gibi bitiren Beşiktaş'ta teknik adam Sergen Yalçın, maç sonu açıklamalarda bulundu. Transfer ile ilgili konuşan Yalçın, " Uygun olursa santrfor istiyoruz. Bu benim konum değil, başkan ve yönetimin konusu. Olursa olur, olmazsa kadromuzla devam edeceğiz" dedi.

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Göztepe'yi 2-1 yenerek ligin ilk kısmını lider bitiren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın maç sonu önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, “Kazandığımız için mutluyuz. İlk yarının son maçıydı. Bugün zor bir maçtı. Rakibimiz iyi mücadele etti. Oyuna da ortak oldular. Takım olma özelliğimiz ortaya çıktı. Ljajic, Gökhan Töre, N’Koudou ve Dorukhan’ın oyuna girmesiyle daha da toparlandık. Zor da olsa önemli bir galibiyet alıp, lider bitirdik. Bizim için önemliydi. Zor bir süreçten geçerek buraya geldik. Kötü başladığımız sezondan sonra toparlanan, iyi oynayan, mücadele eden, oyunsal anlamda güçlü olan bir Beşiktaş var" dedi.

"FORVET TRANSFERİ İSTİYORUZ"

Ljajic ve Gökhan Töre'nin aralarına döndüğünü hatırlatan Yalçın, "İyi antrenman yapmaya başladılar, fit duruma geliyorlar. Onlardan faydalanacağız. İkisine de yeni transfer olarak bakıyoruz. Santrfor bölgesine transfer istiyoruz. Şartlar uygun olur mu bakacağız. Ben raporumu daha önce verdim. Uygun olursa santrfor istiyoruz. Bu benim konum değil, başkan ve yönetimin konusu. Olursa olur, olmazsa kadromuzla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR TAKIM ÇANTADA KEKLİK DEĞİL”

Hiçbir takımın çantada keklik olmadığını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Ben kenarda olduğum halde 3 maç bana bile ağır geliyor. Oyunculara neden gelmesin? Hepsi 10 kilometrenin üstünde koşuyor. Kolay değil. Çocuklar en iyisini yapmaya çalışıyor. Bugün ikinci bölümde oyun temposu düştü. Bu da normal. Yorgunluk bizi biraz etkiledi. İlk yarı rakip bir kere geldi, gol oldu. Oyuna iyi başladık. 2 tane golümüz VAR’dan döndü. Erken gol atsak değişik bir oyun olabilirdi. Gol yedimiz zaman takım reaksiyon gösteriyor. Çocuklar çaba sarf ediyor. Maçları kazanmak kolay değil. Hiçbir takım çantada keklik değil. Puan için elinden geleni yapıyor takım. Zorlanmak, bu sorunları yaşamak normal.”