Sette tanıştılar: İki dizi oyuncusu evlendi

Sette tanıştılar: İki dizi oyuncusu evlendi
İngiliz oyuncu Jessica Brown Findlay, meslektaşı ve sevgilisi Ziggy Heat ile evlendi. Dizi setinde tanışan ikili, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

NTV'de yer alan habere göre, kamera karşısına geçtiği Downtown Abbey adlı diziyle geniş kitleler tarafından tanınan 30 yaşındaki İngiliz oyuncu bir Jessica Brown Findlay bir süredir birlikte olduğu meslektaşı Ziggy Heat ile 12 Eylül'de evlendi.

Oyuncu düğün günü çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Jessica Brown Findlay'in paylaşımlarında da görüldüğü gibi korona virüse tedbiri olarak çiftin dini evlilik töreninin yapıldığı kilisede neredeyse hiç davetli yer almadı.

Jessica Brown Findlay ve Ziggy Heath daha sonra da sadece en yakınlarının katıldığı küçük bir davet verdi.

Çift, 2017 yılında bir dizi setinde tanıştı.

Genç oyuncu, aslında bale eğitimi gördü. National Youth Ballet and the Associates of the Royal Ballet'de görev aldı. Henüz 15 yaşındayken Kirov ve Royal Opera House'a yaz sezonu için davet edildi.azanmıştı.

Çeşitli bale okullarına kabul edilen Jessica Brown Findlay, ayak bileğinden bir sakatlık geçirince bale kariyerini sona erdirmek zorunda kaldı. Üç kez geçirdiği operasyona rağmen ayak bileğinin bir türlü eski durumuna dönmemesi nedeniyle başka bir alanda kariyer yapmayı seçti. Genç oyuncu bir röportajında "Bale tamamen benim hayatımdı" diye anlatmıştı bu sanata olan sevgisini.

Yaşadığı bu sakatlığın ardından oyunculuğa yöneldi. Bunun nedenini de oyunculuğun da "rol yapma" konusunda baleyle ortak noktaları olması şeklinde anlattı bir röportajında. İlk önemli rolünü Albatros adlı yapımda alan Jessica Brown Findlay, daha sonra kendisini üne kavuşturan Downtown Abbey için kamera karşısına geçmeye başladı.

Jessica Brown Findlay'in iki yıl önce rol aldığı The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society adlı film de seyircinin beğenisini kazanmıştı.