Sevan Nişanyan'dan Elazığlılara skandal sözler!

Sevan Nişanyan'dan Elazığlılara skandal sözler!
Eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, 6.8 şiddetindeki depremi yaşayan Elazığlılara yönelik skandal sözler sarf etti. Nişanyan, “Elazığ Türkiye’nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, tecavüz kültürü gelişkin kentidir” ifadelerini kullandı.

Eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, birçok kişinin hayatını kaybettiği 6.8 şiddetindeki Elazığ depreminin ardından Elazığlı vatandaşlara hakaret etti.

Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Elazığ Tr'nin en bağnaz, en cahil, en paranoyak, cinsel saplantılı, maddi ve manevi tecavüz kültürü gelişkin kentidir. Gasp edilmiş emlak üzerine kuruludur, inkar edilmiş kimliklerden örülü bir hapishanedir. İdolü Mehmet Ağar'dır. Çocuklara yazık tabii, onlar suçsuz." dedi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Tepkiler üzerine devam eden Nişanyan 'Gelen tepkilerden net olarak anlaşılıyor ki Elazığlıların ve onları savunanların yeryüzünden topluca silinmesi -Elazığlıların kendileri dahi - tüm insanlık için hayırlı olacaktır.

Yorum yazan 1500 kişi Elazığ ortalamasını temsil ediyorsa, demek ki %99,7'si a) bağnaz, b) düzgün cümle kuramayacak kadar cahil, c) paranoyak, d) ırkçı, e) akılları fikirleri tecavüzle meşgul kişilerdir. Kalan binde üçten özür dileyerek soralım, yaşasınlar mı sizce?' dedi.

11-057.jpg22-029.jpg33-019.jpg