Sevda Noyan Atatürk düşmanı çıktı! 10 Kasım'da hakaretler yağdırmış

Sevda Noyan Atatürk düşmanı çıktı! 10 Kasım'da hakaretler yağdırmış
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le ilgili övgü dolu tweetler atan Sevda Noyan'ın, 10 Kasım'da da Atatürk'e ağır hakaretlerde bulunduğu paylaşımları ortaya çıktı.

Ülke TV'deki Arafta Sorular programında içerisinde komşularının da bulunduğu ölüm listesi açıklayan Sevda Noyan'la ilgili skanallar peş peşe ortaya çıkıyor.

Yıllarca FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de program yapan Engin Noyan'ın eşi olan Sevda Noyan, 17-25 Aralık'tan sonra teröristbaşı Fethullah Gülen'e methiyeler dizmiş, 15 Temmuz akşamı da telsiz ve Piyonun Son Hamlesi kitabını paylaşmıştı.

ATATÜRK DÜŞMANI ÇIKTI

Noyan ailesinin de "Soyadımızı kirletti" ifadeleriyle dava açtığı Sevda Noyan'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili de skandal bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

10 Kasım 2013'te Atatürk hakkında ağır hakaretlerde bulunan Noyan, şu ifadeleri kullanmış:

"Bugün putları kırma günü. Kendimize gelme günü. Bir ölümlü kuldan gel bizi kurtar diyenlere, ibretle bakma günü. Bugün, hep o gün..."

199317-730x338-001.jpeg

Noyan'ın skandal paylaşımlarının ardından sosyal medya kullanıcılarının gösterdiği yoğun tepki nedeniyle #SevdaNoyanTUTUKLANSIN hashtagi Twitter'da Türkiye gündemine girdi. 

ekran-alintisi-127-001.png

İlgili Haberler