Sevda Erginci’den evlilik açıklaması! 

Sevda Erginci’den evlilik açıklaması! 
Geçtiğimiz yaz ayında sevgilisi Yılmaz Kunt'un ihanetine uğradığı iddia edilen Sevda Erginci, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi. Sevgilisine bir şans daha veren Erginci, evlilik sorusuna cevap verdi. 

Temmuz 2021''de "Sevda Erginci, evlilik hazırlığı yaptığı, üç yıllık sevgilisi ve meslektaşı Yılmaz Kunt’un ihanetiyle hayatının şokunu yaşadı" şeklindeki haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

O MESAJ İFŞA OLMUŞTU

Avukat Seray Öztürk, Kunt’tan geldiğini iddia ettiği mesajlaşmaları Instagram''da yayınlamıştı. Öztürk, “Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Yaptığına ne denir? Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?” mesajını paylaşmıştı.

Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt''u kısa süre sonra affetmiş ve ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Geçtiğimiz gün Bebek''te bir mekan çıkışı görüntülenen oyuncu, "Ayrılık sosyal medyada yansıtıldığı gibi değildi. Böyle haberler çıkacağını biliyordum ama çok özel bir mesele olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Şu an için her şey yolunda, çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

"EVLİLİĞE İHTİYAÇ DUYMUYORUZ"

Muhabirlerin “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusuna 28 yaşındaki güzel, “Şu an için öyle bir durum yok. Evliliğe ihtiyaç duymuyoruz şu an, zaten birlikte yaşıyoruz. Ailelerimizin de öyle evlenin baskısı yok, onun için şu an çok mutluyuz" yanıtını verdi.

İlgili Haberler