Sevgiliye bayram mesajı! 2022 Sevgiliye romantik bayram tebrik mesajları

Sevgiliye bayram mesajı! 2022 Sevgiliye romantik bayram tebrik mesajları
Sevgiliye bayram mesajı! 2022 Ramazan Bayramında sizde sevgilinize mesaj göndererek onu unutmadığınızı ve hatırladığınızı belli edin. İşte, sevgiliye romantik bayram tebrik mesajları…

Sevgiliye Ramazan Bayramı mesajı! On bir ayın sultanı Ramazan ayının hemen sonrasında kutlanan Ramazan Bayramında sevgilinize bayram mesajı göndererek onu asla unutmadığınızı gösterin. İşte, birbirinden romantik aşk dolu sevgiliye bayram mesajları…

Sevgiliye Ramazan Bayramı Mesajları

Bayramın Getireceği Bütün Güzellikler ve vereceği huzur hayatında bir ömür boyu daim olsun Bayramın Kutlu olsun Sevgilim..

Mutluluğun Kalıcı, Sevgin Yapıcı, Ömrün Uzun Olsun, Bayramın Kutlu Olsun Sevgilim…

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.Benim ömrümde sen varsın Ramazan Bayramın mübarek olsun Aşkım.

Aşkım Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybende tohum tohum dua menekşeleri saçman temennisiyle hayırlı bayramlar dilerim.

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun Sevgilim.

Bayramın kutlu yüreğin umutlu, umutların atlı, sevdan kanatlı, mutluluğumuz katlı, sofranmız tatlı, mekânımız tahtlı, ömrün bahtlı olsun Sevgilim..

Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her bayram yeni rahmetlerin habercisidir. Mutlu, huzurlu, sağlıklı nice bayramlara.

Her bayram sabahı gökyüzünde yıldızlı kandiller yanar ve inan bütün gönülleri aydınlatırlar. Bayramın kutlu olsun, neşe ve umutlarınız beyaz olsun.

Bayramın kutlu günlerin çok mutlu olsun Sevgilim

Yeni elbiseler, yeni umutlar yeni heyecan ve gülücüklerle hoş geldin bayram. Bana ve tüm sevdiklerime hoş geldin. Bayramın kutlu olsun sevgilim.

Sevgilim bugün ve bütün bayramlar beraber olmak umudu ile ramazan Bayramın kutlu olsun bir Tanem.

Sevgi pınarında koşarcasına mutlu bir bayram geçirmen dileğimle, Ramazan Bayramın kutlu olsun aşkım.

Aşkım bugünde hayatımdasın bugünde kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.

Seni seviyorum bir tanem bayramın mübarek olsun birlikte nice güzel bayramlar geçirmemiz temennisiyle İyi bayramlar Aşkım..