Sevilla’dan Banega açıklaması

Sevilla’dan Banega açıklaması
Galatasaray’ın transfer listesinin üst sıralarında bulunan Banega ile ilgili resmi açıklama geldi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Arjantinli oyuncu için Galatasaray’dan teklif almadıklarını söyledi.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Arjantinli yıldız Banega'nın Galatrasaray'a transferi konusunda Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Monchi, "Banega için Galatasray'dan hiçbir teklif almadık. Sevilla ile Galatasaray arasında Banega için hiçbir kontak olmadı" ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere bir süredir Galatasaray ileSevilla'nın Ever Banega transferi için ciddi temasta olduğu ve tarafların kıran kırana bir pazarlık yaptığı biliniyordu.

Kariyeri boyunca, Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu, son olarak 2017'de Inter'den Sevilla'ya transfer olmuştu.

Banega, geride kalan sezonda İspanya Ligi La Liga'da 32 resmi maça çıkmış, Sevilla'ya 3 gol 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Monchi'nin bu açıklamasından yaklaşık 1 saat sonra Galatasaray cephesinden de bir açıklama geldi. Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Banega transferi ile ilgili olarak, "Görüşme var ama netleşen bir durum yok" dedi.