Şeyma Subaşı beceremedi. Golf hocası golf hocası olalı böyle zulüm görmedi

Şeyma Subaşı beceremedi. Golf hocası golf hocası olalı böyle zulüm görmedi
Kızı Melisa Ilıcalı'nın okul etkinliğine katılan Şeyma Subaşı golf eğitimi alırken ve kızı eğlenirken çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ve özel hayatıyla magazin gündemine damga vuran Şeyma Subaşı, golfe merak sardı. Hafta sonu kızı Melisa Ilıcalı''nın “Yeni Bir Yaşam”daki okul etkinliğine katılan Şeyma Subaşı çocuk gibi eğlendi.

İstanbul’un ilk açık hava kültür ve sanat alanı olan ''Yeni Bir Yaşam'' etkinlik alanı hafta sonu özel bir okulun ev sahipliğinde gerçekleşti. 

Okul yöneticileri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler Kemerburgaz''da keyifli bir hafta sonu geçirdiler. Yüzlerce öğrenci ve aileleri güzel havanın ve doğanın tadını çıkardılar.

Acun Ilıcalı''nın kızı Mesila Ilıcalı da annesi Şeyma Subaşı ile katıldı. Acun Ilıcalı yoğun programına rağmen festivale kısa bir sürede olsa uğradı.

Melisa Ilıcalı arkadaşları ile alanda kurulan oyunlar ile unutamayacakları bir hafta sonu yaşadılar, eğlenerek, doğanın ve parkın tadını çıkaran Melisa Ilıcalı en çok minder ile kayarken eğlendi.

Melisa Ilıcalı arkadaşları ile eğlenirken annesi Şeyma Subaşı ise Mini golf akademi sahasında Golf eğitmeni Nuri Ömüroğlu’undan Golf eğitimi aldı. Öncelikle golf sopasının tutumu ile başlayan kısa eğitim daha sonra topa vurma teknikleri ile devam etti.

Şeyma Şubası golf eğitimi alırken ve kızını eğlenirken çektiği görüntüleri her zaman olduğu gibi sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler