Şeytan Bodrum’daki bu olayı görünce emekliliğini istemişti. Şeytan şimdi de galaksiyi terk etti

Şeytan Bodrum’daki bu olayı görünce emekliliğini istemişti. Şeytan şimdi de galaksiyi terk etti
Çevre ve S¸ehircilik Bakanlıgˆı'nın Kıyı Kanunu’nun Uygulanmasına Dair Yo¨netmeligˆinde yaptığı değişiklikle birlikte akıllara Bodrum'da şeytana emekliliğini isteten olayı getirdi. Bodrum'da bazı otel ve siteler tarafından denizin dibine metrelerce duvar örüldüğü ortaya çıkmıştı.

Birgün'den Gökay Başcan'ın haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kıyı Kanunu’nun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin bazı maddelerinde değişikliğe gitmişti.

Yönetmelikte değişiklerden birisi de ‘kıyı’ ibaresinden sonra ‘deniz’ kelimesinin getirilmesi oldu. Bu ibarenin kıyıların ardından denizlerin de parsellenerek imara açılacağı anlamına geldiğini belirten TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, "Denizde de imar planı hazırlanabilecek ve yapıların yükseleceği anlamına geliyor. Yapay adacıkların önünü açacak ve adacıklar için imar planları hazırlanabilecek" diye konuştu.

DENİZİN DİBİNE METRELERCE DUVAR ÖRÜLMÜŞTÜ

Bodrum'da bazı otel ve siteler tarafından denizin dibine metrelerce duvar örüldü. Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz'ın çektiği görüntüler büyük ses getirdi. Yılmaz "Metrelerce uzunluktaki beton duvarlarla, Bodrum'un kıyı şeridinin şekli de değiştiriliyor. Beton blogların amacı sahile dökülen kaçak kum ve çakılların deniz dalgası ile gitmemesi için yapılıyor" dedi.

 

İlgili Haberler