Şeytani plan diyerek yazdı: İnsanları aşı manyağı yapacaklar

Şeytani plan diyerek yazdı: İnsanları aşı manyağı yapacaklar
Korona virüsünün yeni varyantlarının yalan olduğunu iddia eden Abdurrahman Dilipak, korona virüs aşısı olduktan sonra enfekte olup vefat edenlere dikkat çekti. Dilipak, aşının yan etkilerine ilişkin haberlerin sosyal medyadan silindiğini YouTube kanallarının kapatıldığını ve Google arama motorundan bu tür yayınların silindiğini yazdı.

Şeytani plan diyerek yazdı: İnsanları aşı manyağı yapacaklar

Abdurrahman Dilipak “CoVID üzerinden şeytani bir plan” başlıklı bugünkü yazısında korona virüs özelinde ortaya çıkarılan yeni varyantların birer yalan olduğunu öne sürdü.

Korona virüs salgınından kurtuluyoruz derken salgın yeni mutasyonları, varyantları ortaya çıkmaya başladı. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında bu konuya değinerek Dünya genelinde korona virüs salgınından kurtulmak için gerçekleştirilen aşılar için ““Birileri insanları aşı manyağı yapmak istiyor” ifadelerini kullandı.


Korona virüs aşılarının ticari bir mal gibi satıldığını öne süren Dilipak yazısında “Mutasyon diyorlardı, şimdi varyantlardan söz ediyorlar. Eldeki aşılar bitti, şimdi yeni bir yalan uydurmaları gerek. Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç. Varyant deyince, eski defterleri kapatıp yeni senaryolar uydurup, yalanlarını güncelleyebiliyorlar.” diye yazdı.

Dilipak yazısında uzun bir şekilde varyant kelimesinin ne olduğunu anlatırken ortaya atılan mutasyonları alaycı bir dille eleştirdi.

BİRİLERİ İNSANLARI AŞI MANYAĞI YAPMAK İSTİYOR
Yazısının son bölümünde ” Birileri insanları “aşı manyağı” yapmak istiyor sanki” diye yazan Dilipak “Varyant, varyant ilerliyorlar. Endonezya’da 949 sağlık çalışanı, (401 doktor ve 315 hemşire, vd). Covid-19 aşısı olmasına rağmen Covid-19 ile enfekte olduktan sonra hayatını kaybetmiş. Artık bu haberler her türlü kontrole rağmen basında da yer almaya başladı.

17 yaşında çocuğun babası diyor ki, “oğluma okul aşı baskısı yaptı, o da aşı oldu ve şimdi kalp hastası oldu” diyor.. 35 yaşındaki bir kadın (35) CoVID aşısının yan etkilerini anlatıyor. 2. doz Moderna aşısını aldıktan kısa bir süre sonra titreme ve kas seğirmesi olduğunu söylüyor. Bu tür haber sosyal mediadan, internet mediasından hemen siliniyor. Hatta YouTube kanalları kapatılıyor ve Google arama motorundan bu tür yayınlar siliniyor.


Sahi, aşıda hani zorlama olmayacaktı?! Aşı zorunluluğu getiren resmi ve özel iş yerleri bunu neye dayanarak yapabiliyor? Bu maske komedisi daha böyle ne zamana kadar devam edecek. Artık yaz sıcağında insanlar bunalıyor. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Bunun bir mantığı filan da yok. Kapalı mekanda da, açık alanda da bu bitsin artık. Selâm ve dua ile.” Sözleriyle yazısını bitirdi

İlgili Haberler