Sezen Aksu’ya tehdit:20.30’da kapındayız

Sezen Aksu’ya tehdit:20.30’da kapındayız
İktidara yakın isimler tarafından 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısı nedeniyle hedef gösterilen Sezen Aksu'ya Milli Beka Hareketi'nden tehdit geldi.

‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısıyla hedef gösterilmişti

Sezen Aksu''nun 2017 yılında çıkardığı ''Şahane Bir Şey Yaşamak'' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem''e..." sözleri iktidara yakın isimler tarafından sosyal medyada hedef gösterildi. AK Parti''ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ise “Minik Cahil'' dediği Sezen Aksu''nun evinin önünde bu akşam eylem yapacaklarını "20:30’da kapındayız" diye duyurdu.

 

Sezen Aksu, iki hafta önce ''Şahane Bir Şey Yaşamak'' adlı şarkısının klibini sosyal medya hesabından paylaştı. Aksu''nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı şarkı sosyal medyada hedef gösterildi

Sezen Aksu''nun hedef gösterilmesinin ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Aksu’yu hedef göstererek, "Yeter! Sanat, müzik kisvesi altında değerlerimize yaptığınız saldırılara artık son verin, ''Modanız Geçti'', toplumumuz sizin gibilerden bıktı!" diye mesaj attı.