Shaqiri'den Galatasaray açıklaması!

Shaqiri'den Galatasaray açıklaması!
Liverpool'un geçtiğimiz yaz Stoke City'den kadrosuna kattığı İsviçreli futbolcu Xherdan Shaqiri, Galatasaray'a transfer olacağına yönelik iddialara ülkesi İsviçre'de yayım yapan bir gazeteyle gerçekleştirdiği röportajda yanıt verdi.

Geçtiğimiz yaz Stoke City'den transfer olduğuLiverpool'da düzenli olarak forma şansı bulamayan İsviçreli futbolcu Xherdan Shaqiri'nin uzun bir süredir takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, ülkesinde yayım yapan BZ Langenthaler Tagblatt gazetesine verdiği röportajda geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Takımda son dönemlerde süre alammamaktan dolayı şikayetçi olan yıldız isim, "Maçlarda oynayamamaktan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi..

"Daha çok süre almak istediğimi herkes biliyor. Bu nedenle kendim için yeni bir çözüm bulmak zorundayım." diyen yıldız isim, Galatasaray ya da Monaco'ya gidip gitmeyeceğine ilişkin bir soruyaysa "Bu haberlerin nereden çıktığını bilmiyorum. Ancak Galatasaray ve Monaco'dan herhangi bir teklif almadım." şeklinde cevap verdi.