Sıcaklar 10 derece düşecek!

Sıcaklar 10 derece düşecek!
Sıcaklık Orta ve Doğu Karadeniz'de 6 ila 10 derece olmak üzere kuzey ve iç kesimlerde azalacak

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Kuzey,iç ve batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Pazartesi günü de Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Salı günü ise yurdun batı kesimlerinde sağanak yağış beklentisi var. Marmara, Ege, Akdeniz'de sağanak ve gökgürültülü ve sağanak yağışın etkili olması tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de 6 ila 10 derece olmak üzere kuzey ve iç kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL VE İZMİR'DE YAĞIŞ VAR

İstanbul'da önümüzdeki üç günlük periyotta salı günü yağış var. Pazar ve pazartesi parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıkların 22 derece civarında seyretmesi bekleniyor. İzmir'de de salı günü yağış beklentisi var. Pazar ve pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık 25 derece. Ankara'da ise önümüzdeki üç günde yağış beklenmiyor. Sıcaklık 23-24 derece, mevsim normallerinin 1-2 derece üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.