Sıcaklıklar yükseliyor

Sıcaklıklar yükseliyor
İstanbul’da bugün parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu bir hava hakim olacak. Yarından itibaren ise güneş kendini gösterecek. Hafta sonu sıcaklıkların 17 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar yükseliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, ülkemizin iç ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu ile İzmir ve Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kar yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bazı bölgelerdeki hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU
İstanbul'da hava parçalı, çok bulutlu ve sabah saatlerinde yer yer yağmurun etkili olması bekleniyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu; güney ve doğusunun sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğusunda gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu; sabah saatlerinde İzmir ve Kütahya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı, zamanla kuzey kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri, zamanla iç ve doğu kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor..