Simit Sarayı’nda aynı ürüne farklı ücret ödediğinizin farkında mısınız? Şubeler arasında sadece 700 metre var. Bunu şimdiye kadar kimse fark etmedi

Simit Sarayı’nda aynı ürüne farklı ücret ödediğinizin farkında mısınız? Şubeler arasında sadece 700 metre var. Bunu şimdiye kadar kimse fark etmedi
Taksim İstiklal Caddesi’ndeki Simit Sarayı’nda 24,75 TL’ye satılan “Hot Dog” adlı ürün, 700 metre ilerideki Simit Sarayı’nda ise 26,75 TL’ye satılıyor. Çalışanlar fiyat farkının şubeler arasında olabileceğini ifade ederken aynı marka altında satılan ürünler arasındaki fiyat farkı tepki çekti.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN- ÖZEL HABER

Türkiye’de ekonominin yükü her geçen gün artarken başta gıda maddeleri olmak üzere tüketim mallarındaki fahiş yükseliş vatandaşın belini iyiden iyiye büküyor.

Artık, “Ailenle hafta sonu dışarıda bir şeyler yemek ve gezmek” ise geçmişin nostaljik kavramları arasında kaldı. Artık dışarıda yemek yemenin lüks olduğu bu dönemde mecburen dışarıda bir şeyler yemek zorunda kalan vatandaşlar ise, fiyatların fahiş oranda artmasından şikayetçiydi.

Fiyatlardaki artış yetmezmiş gibi şimdi de aynı markanın ürünlerinin farklı şubelerde farklı fiyatlara satılması modası baş gösterdi.

Taksim İstiklal Caddesi girişindeki Simit Sarayı’nda 24,75 TL’ye satılan “Hot Dog” adlı ürün, 700 metre ilerideki Simit Sarayı’nda ise 26,75 TL’ye satılıyor. Aynı gün alınan ürünler arasında ise sadece 21 dakika fark var.

Aradaki farkından neden kaynaklandığı sorulan İş yeri çalışanı fiyat farkını, “Şubeler arasında böyle farklar olabiliyor” diyerek açıklamaya çalıştı.

 

İlgili Haberler