Sinan Oğan hakkında bomba iddia: 30 milyon liraya nereden malikane aldı?

Sinan Oğan hakkında bomba iddia: 30 milyon liraya nereden malikane aldı?
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde ATA İttifakı'nın adayı olarak yarışan Sinan Oğan, ilk turda aldığı yüzde 5.17'lik oyun ardından ikinci turda desteğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana açıklamıştı. Aylardır hakkında birçok tartışma dönen Oğan'ın ismi, bugünlerde aldığı iddia edilen 30 milyon liralık malikane ile anılıyor.

Seçim öncesi süreçte yaptığı hükümet karşıtı açıklamalar ile muhalif kanattan bir isim olarak öne çıkan Sinan Oğan, 14 Mayıs'taki ilk tur sonrasında keskin bir dönüş yaparak iktidar bloğuna eklemlenmişti. Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıktan destek vermesi sonrasında ATA İttifakı bileşenleri ile bağı kesilirken, son günlerde hakkında ortaya atılan iddialar Oğan'ı yeniden siyaset gündeminin konularından biri haline getirdi.

Gazeteci Deniz Zeyrek tarafından 12 milyon liralık bir arabaya bindiği iddia edilen Oğan, bu açıklamayı yalanlayarak arabasının değerinin 6 milyon lira olduğunu belirtmişti. Oğan, Zeyrek’e verdiği yanıtta aracın 6 milyon lira olduğunu belirterek, “Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım.” ifadelerini kullanmıştı.

Araba hakkındaki tartışmanın ateşi henüz sönmeden, Veryansın TV'nin ortaya attığı yeni iddia gündemde bomba etkisi yarattı.

"ANKARA'DAN 30 MİLYON LİRALIK MALİKANE SATIN ALDI"

Veryansın TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Oğan'ın 30 milyon liraya malikane aldığına yönelik iddiaların bulunduğunu, bu iddiaları teyit etmek için Oğan'a ulaşmaya çalıştıklarında ise sonuç alamadıklarını duyurdu.

İddiya göre Oğan'ın satın aldığı 7 dönümlük arsa ve 800 m2’den oluşan malikane, Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtinin Tulumtaş mahallesinde bulunuyor.

Atay, yaptığı paylaşımda "‘Bize sorup doğrulama gereği duymadan…’ demişti Sinan Oğan. Biz 30 milyonluk malikaneyi duyduğumuzda önce kendisini aradık. Açmadı… Sonra mesaj çektik… ‘Bu iddia doğru mu’ diye. Mesajı gördü. 2 gündür yanıt vermedi. Haberi yaptık. Şimdi sorumuz şu: Ev, pardon, Malikane aldığınız doğru mu?" ifadelerini kullandı.

twit-2.jpg

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Öne Çıkanlar