Sinan Oğan’dan çarpıcı açıklama: “Devletin bilmeme ihtimali yok”, Cami hoparlöründen müzik çalınmıştı

Sinan Oğan’dan çarpıcı açıklama: “Devletin bilmeme ihtimali yok”, Cami hoparlöründen müzik çalınmıştı
Sinan Oğan, İzmir’de cami hoparlörlerinden yapılan müzik yayınıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Oğan, "Türkiye'de hiçbir hadisenin devletin bilgisinden çok uzakta olma ihtimali yoktur. Devletin minareden kimin bu işi yaptığını bilmemesine imkan ve ihtimal yoktur. Vardır diyenle, her ortamda tartışırım." açıklamasında bulundu.

Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Dr. Sinan Oğan, İzmir'de hoparlörlerden yapılan müzik yayınına ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

“DEVLETİN BİLMEME İHTİMALİ YOK”

Saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Oğan, "Türkiye'de hiçbir hadisenin devletin bilgisinden çok uzakta olma ihtimali yoktur. Devletin minareden kimin bu işi yaptığını bilmemesine imkan ve ihtimal yoktur. Vardır diyenle, her ortamda tartışırım." açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

İzmir’de cami hoparlörlerinden önce çav bella, sonrasında ise Selda Bağcan’ın Yuh şarkısı çalınmıştı. Çav bella çalınan anları sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir gözaltına alınmış ve sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler