Bir Pakistanlı sığınmacı daha Türk kadınlarını taciz etti. Sınır dışı edin bu adamları

Bir Pakistanlı sığınmacı daha Türk kadınlarını taciz etti. Sınır dışı edin bu adamları
Sosyal medyada Pakistanlı olduğu tespit edilen bir şahsın, önce plajda vakit geçiren Türk kadınlarını daha sonra da sahilde yürüyüş yapan kadınları ahlaksız bir biçimde görüntülediği video tepkilere neden oldu.

Türkiye başta Suriyeliler olmak üzere sayıları 15 milyonu aşan sığınmacı sorunu ile mücadele etmeye devam ediyor.

İktidarın kayıtsız kaldığı, yandaşların baş tacı ettiği sığınmacılar, vatandaşı işsiz güçsüz, harcanan paralar nedeniyle ülke ekonomisini güçsüz bırakırken, ülkeye son gelen göçlerle birlikte namusumuz, şerefimiz de tehlikeye girdi.

TikTok ve YouTube gibi sosyal medya hesaplarını kullanan sığınmacılar hemen her gün bir şehrimizde kadınlarımızı, kızlarımı uygunsuz biçimde görüntülüyor ve taciz ediyor.

Bunun son örneği de TikTok’tan geldi.

“rashidjutt739” isimli Pakistanlı olduğu tespit edilen bir hesaptan yapılan paylaşımlarda önce plajda vakit geçiren Türk kadınlarını daha sonra da sahilde yürüyüş yapan kadınları ahlaksız bir biçimde görüntülediği görülüyor.

Tacizci sapık bir videoyu ise Türk Bayrağı''nın yanına "Parmak işareti" koyarak paylaşıyor.

Yetkililer ise yaşanan skandallara kulak kapatıyor. İşin daha vahim tarafı ise gün yüzüne çıkmayan yüzlerce benzer yayınlanmış ya da yayınlanmamış video ve taciz olayının yaşanıyor olması.

İşte skandal videoları paylaşan o hesap:

 

İlgili Haberler