Şırnak'ta sokağa çıkma yasağı

Şırnak'ta sokağa çıkma yasağı
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların başlatılacağı Şırnak merkezde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il merkezinde terör örgütü mensupları tarafından patlayıcılarla tuzakladığı çukurlar ve barikatların kaldırılması için ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

OPERASYON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Uzun bir süredir sokağa çıkma yasağının uygulanacağı duyumları üzerine Şırnak merkezde ikamet eden vatandaşlar evlerini terk ederek çevre il ve ilçelere yerleşmişti. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonların da başlatılacağı belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "14 Mart 2016 Pazartesi günü saat 23: 00'den itibaren Şırnak il merkezinde, Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanmış çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.