Şivan Perwer öldü mü?

Şivan Perwer öldü mü?
Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla Türkiye'ye tehditler savurarak video çeken PKK'lı Şivan Perwer'in öldüğü iddia edildi. Şivan Perwer öldü mü? sorusu sosyal medyada en çok aratılan kelime oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG mevzilerini vurmaya başladı.

Barış Pınarı Harekatı'nda başta Resulayn olmak üzere terörist bölgelerinin uçaklarımızca bombalandığı öğrenilirken, Milli Savunma Bakanlığı ve TSK'dan da operasyonun sorunsuz bir şekilde yürütüldüğü bildirildi.

ŞİVAN PERWER'DEN ALÇAK PAYLAŞIM

TSK'nın terörist mevzileri vurmasının ardından Kürt açılımı sürecinde Diyarbakır'da İbrahim Tatlıses'le Megri Megri şarkısını söyleyen Şivan Perwer'den de skandal bir paylaşım geldi.

Sözde 'Çözüm süreci'nin önde gelen isimlerinden Şivan Perwer, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Türkiye'ye tehditler savurdu.

Şivan Perwer yayınladığı videoda "Biz size ne yaptık, saldırıyorsunuz. Sizin devletinizi kuran biziz. Yazık değil mi ırkçılar, zalimler. Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

ŞİVAN PERWER ÖLDÜ MÜ?

Twitter'da bir hesaptan Şivan Perwer'in öldüğüne yönelik yapılan paylaşım sosyal medyada geniş yankı buldu. Bu paylaşımın ardından en çok aratılan kelimelerin başında Şivan Perwer öldü mü? geldi. Şivan Perwer'in durumuyla ilgili herhangi bir net bilgi bulunmuyor.

ÇÖZÜM SÜRECİNİN DİKKAT ÇEKEN İSMİYDİ

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Şivan Perwer, Kürt açılımında 37 yıl sonra Türkiye'ye gelerek Diyarbakır'da konser vermişti. Konsere Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan ve İbrahim Tatlıses de katılmıştı. Şivan Perwer Tatlıses'le Megri Megri şarkısını söylemişti.