Sivasspor-Karabağ UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda. Sivasspor-Karabağ maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

Sivasspor-Karabağ UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda. Sivasspor-Karabağ maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?
Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta mücadelesinde bugün Azerbaycan takımı Karabağ ile karşılaşacak. Avrupa Ligi’nde henüz galibiyet yüzü görmeyen iki takımı da yakından ilgilendiren karşılaşmada hedef, galibiyet elde ederek 3 puan kazanmak olacak.

Peki gruptaki sıralama için önem arz eden Sivasspor-Karabağ UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda. Sivasspor-Karabağ maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

SİVASSPOR KARABAĞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Sivasspor, Karabağ'ı konuk edecek. 5 Kasım Perşembe günü saat 20.55'de oynanacak. Karşılaşma Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

“SİVASSPOR GİBİ BİZ DE MAÇI KAZANMAYI İSTİYORUZ”

Karabağ Teknik Direktörü Gurban Gurbanov, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Gurbanov, karşılaşmanın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor ve Karabağ takımlarının grupta henüz puanla tanışamadıklarını anımsatarak, "İki takım için bu oyun önemli. Sivasspor gibi biz de maçı kazanmayı çok istiyoruz." dedi.

“HER İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR  DİLİYORUM”

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın bugünkü açıklamalarını dinlediğini ve rakiplerinin de galip gelmek için her şeyi yapacaklarını dile getiren Gurbanov, aynı fikirlerin kendilerinde de olduğunu ifade etti. Türkiye ligi ile Azerbaycan ligi arasında fark olduğunu vurgulayan Gurbanov, "En üst düzeyde oynayarak güzel netice elde etmek için oynayacağız. Her iki takıma başarılar diliyorum." diye konuştu.

"BAŞKA ÜLKEDE DEĞİLİZ, ÖZ VATANIMIZDAYIZ"

Azerbaycan ve Türkiye'nin iki devlet, bir millet olduğunu söyleyen Gurbanov, bunu yıllardır hissettiklerini belirtti.

İstanbul'da oynadıkları Villarreal maçında kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Gurbanov, şunları kaydetti:

"Bize çok büyük ilgi gösterildi. Sivas'a geldiğimizde de bugün havalimanında bunu hissettik. Bütün Türk milletine teşekkür ediyorum. Bizim hem acı günümüzde hem de iyi günümüzde yanımızdalar. Havalimanında bana Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi. Onları evimin en güzel köşesinde saklayacağım. Bugün yine hissettim ki, biz başka ülkede değiliz, öz vatanımızdayız. Futbol bir spor ve Sivasspor'a karşı kazanmak için mücadele edeceğiz ve bu sadece sahada. Milletçe Türk futbolunu yakından izliyoruz. Türkiye büyük bir dostumuz ve büyük bir kardeşimiz."

“SON YILLARDA DAHA BÜYÜK İŞLER YAPMAYA BAŞLADIK”

UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce de mücadele ettiklerini ancak gruptan çıkamadıklarını hatırlatan Gurbanov, sözlerini şöyle tamamladı:
 

"Her seferinde çok iyi mücadele ediyoruz ve çok güzel şanslarımız oldu. Ama bazı maçlarda bazı talihsizlikler yaşadık. Her maça çalıştık ve başa baş mücadele ettik. Hedefimiz elbette ki, her maçta galip gelmektir. Her maçta galip gelmeyi çok istiyoruz ama henüz bunu gruplarda elde edemedik. Büyük bir tecrübe topluyoruz, son yıllarda gruplarda daha çok işler yapmaya başladık. Bu tecrübelerin gelecek açısından bizlere çok faydalı olacağına inanıyorum.”

“İKİ TAKIMDA KAZANMAK İÇİN OYNAYACAK”

Takım kaptanlarından Gara Garaev ise grupta iki takımın da henüz puanının bulunmadığını anımsatarak, "İki takım da kazanmak için oynayacak. Elimizden gelen mücadeleyi vererek sahadan galip ayrılmak istiyoruz." dedi.

(Kaynak: Hürriyet)