Sivas'ın soğundan kaçan Yiğidolar pazar günü oynayacakları Gaziantep ile gelecek haftadaki Oftaş maçının hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek.
Soğuk hava Sivasspor'u gurbete uçurdu. Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, kentteki olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmalarına İstanbul'da devam edecek. Sivas'daki son antrenmanını sabah yapan kırmızı beyazlılar, daha sonra İstanbul'a gitti. Gaziantep maçının hazırlıklarını Riva'da sürdürecek olan Sivasspor, bu maçın ardından tekrar İstanbul'a gelerek OFTAŞ maçının hazırlıklarını da burada yapacak.
Hedef üç puan
Sivasspor'da sakatlıkları devam eden Sedat Bayrak, Pini Felix Balili ve Yasir Elmacı, Milli takım kadrosunda bulunan Mehmet Yıldız, Kanfory Sylla, Mamadou Diallo ve Ilgar Gurbanov ile izinli olan Muhammed Ali Kurtuluş, Sezer Badur ve Volkan Ünlü yapılan çalışmaya katılmadı. Kırmızı beyazlı futbolcular, Fenerbahçe yenilgisini unuttuklarını ve Gaziantepspor'a bilendiklerini ifade ettiler.