Sivasspor, UEFA'da karşılaşacağı Villareal maçı hazırlıklarına başladı

Sivasspor, UEFA'da karşılaşacağı Villareal maçı hazırlıklarına başladı
Perşembe günü sahasında İspanyol ekibi Villareal'i ağırlayacak olan Sivasspor'da hazırlıklar başladı. Yiğidolarda Ziya Erdal ve Fayçal Fajr de çalışmalarda yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, Perşembe günü sahasında La Liga ekiplerinden Villareal'i konuk edecek. 

Ligin 10. hafta maçında dün oynadığı Göztepe maçının ardından hız kesmeyen Demir Grup Sivasspor, Villarreal maçının çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Sivasspor Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü.

Göztepe maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğerleri ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı.  

sivasspor-villarreal-macinin-hazirliklarina-basladi-5693-dhaphoto4.jpg

EKSİKLER TAKIMA DÖNDÜ 

Ardından top kapma, pas ve pres çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra yarım sahada çift kale maç yaptı. Bir süredir antrenmanlara katılamayan Ziya Erdal ve Fayçal Fajr de çalışmalarda yer aldı. Demir Grup Sivasspor yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Demir Grup Sivasspor ile Villarreal perşembe günü saat 20.55'te Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi I Grubunda 6 puanı bulunan Demir Grup Sivasspor 3'üncü sırada yer alırken, Villarreal ise 10 puanla lider durumda.