Beşiktaş’ta artık işler değişti! Bakın Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'den sonra neler oldu?

Beşiktaş’ta artık işler değişti! Bakın Sergen Yalçın ve Önder Karaveli'den sonra neler oldu?
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael Siyah-Beyazlılarda hızlı bir giriş yaptı.

Dünkü imza töreninin ardından akşam saatlerinde ilk idmanına çıkan Fransız teknik adam, henüz ilk buluşmasında oyunculara farklı bir antrenman yaptırdı.

Siyah Beyazlı takım, yollarını ayırdığı Sergen Yalçın döneminde maçlardan sonra dinleniyor, günde ise tek idman yapıyordu.

İdmanların başlangıç saati ise 12.00 olup, sadece maç günlerinden bir gün önce seyahat nedeniyle akşam saati idman yapıyordu.

Beşiktaş''a 2 yıllık imza atan 46 yaşındaki Ismael, disiplin konusunda önümüzdeki günlerde kendisinden çok söz ettireceğe benziyor.

Genç teknik adam, bugün saat 11.00''deki idman için takımın sabah 08.00''de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri''nde hazır olmasını istedi. İsmael ilk açıklamasında 3-4-3 sisteminde uzmanlaştığını vurgulayarak, Beşiktaş''ın düzenini de resmen ilan etti.

Sistem komple değişiyor

Siyah-Beyazlılar daha önce de benzer bir değişimi Sergen Yalçın sonrası yaşamıştı. Spor Toto Süper Lig''e verilen milli maç arasında Beşiktaş Kulübü, Antalya’ya kampa gitmiş teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kartal, önemli bir de değişiklik yapmıştı.

Siyah Beyazlı takım, yollarını ayırdığı Sergen Yalçın döneminde maçlardan sonra dinleniyor, günde ise tek idman yapıyordu. İdmanların başlangıç saati ise 12.00 olup, sadece maç günlerinden bir gün önce seyahat nedeniyle akşam saati idman yapıyordu. Ancak Karaveli sonrası Siyah-beyazlılar çift idmana döndü.

 


 

İlgili Haberler