Vatandaş bırak ay sonunu ortasını getiremiyorken siyaseti bırakacağını açıklayan AKP’li Mehmet Özhaseki refah ve gelirimiz artıyor dedi

Vatandaş bırak ay sonunu ortasını getiremiyorken siyaseti bırakacağını açıklayan AKP’li Mehmet Özhaseki refah ve gelirimiz artıyor dedi
Geçtiğimiz günlerde aktif siyaseti bırakacağını açıklayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Refahımız, gelirimiz artıyor" açıklamasında bulundu.

AA''nın aktardığına göre Özhaseki, Kayseri''de Melikgazi Belediyesince Yıldırım Beyazıt Mahallesi''nde kentsel dönüşüm projesi temel atma töreninde, kentsel dönüşümün Türkiye için kaçınılmaz olduğunu söyledi. Bunun iki sebebi olduğunu belirten Özhaseki, "Bir, eskimiş, yıpranmış olan, artık içinde oturulamaz durumda kalan evlerin yenilenmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Refahımız, gelirimiz artıyor" iddiasında bulunan Özhaseki, şunları kaydetti: "Daha güzel evlerde oturmalıyız. Bunun için mutlaka zamanında, başımızı sokacak bir yer diye bulduğumuz derme çatma yaptığımız, seneleri içerde geçirdiğimiz bu evlerin artık yıkılarak gayet güzel ve muntazam yapılması lazım. Bu zamanın getirdiği bir gereklilik. Lüks değil, bir zorunluluk. Herkes bu evlerde oturmalı. Ondan dolayı da belediyeler bu konuya öncü oluyorlar. Allah razı olsun, kendilerine teşekkür ederiz. İkincisi de biz deprem ülkesiyiz. Şu anda Türkiye''nin yüzde 42''si birinci ve ikinci derecede deprem kuşağında bulunuyor."

İlgili Haberler