Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Özcan YENİÇERİ

Özcan YENİÇERİ

Siyasi parti değil siyasi düşman!

Avrupa Birliği'nin Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deke hidrokarbon arama kararlarına karşı yaptırım kararı uygulamasının ardından AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti TBMM'de ortak bildiri yayınladı.

TBMM'deki dört parti Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin ve KKTC'nin haklarını yok sayan başta AB olmak üzere bütün emperyalist güçlere karşı yayınladıkları bildiride, "Devletimizin Doğu Akdeniz'deki arama çalışmalarını doğru ve yerinde buluyoruz" dedi. 

TBMM'de grubu bulunan 4 siyasi parti, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Konsey Toplantısı Sonuç Bildirgesi'nde açıklanan Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de petrol, doğal gaz aramasını durdurmaya yönelik yaptırım kararını, yayımladığı bildiriyle telin etti.

HDP adlı PKK'nin TBMM'deki siyasi organizasyonu olan HDP bu bildiriye imza atmadı. Bu tavrıyla HDP yalnız İmralı/Kandil teröristlerinin değil aynı zamanda emperyal güçlerin çıkarlarının da emrinde olduğunu ortaya koymuş oldu.

Ermeni Soykırımını tanıyan HDP!

PKK'nın TBMM'deki siyasi uzantısı olan HDP; PKK terörünün savunmaktan, iç savaş çığırtkanlığı yapmaktan, PKK'lı teröristlerin cenazelerinin peşine takılmaktan geri durmuyor.

Eski eş genel başkan Demirtaş, milletin gözünün içine baka baka kitle katliamcısı, bebek katiline yönelik olarak "Daha Öcalan'ın heykelini dikeceğiz" diyebilmiştir.

Dahası bu adamın "Biz PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz." Şeklinde açıklaması vardır.

Demirtaş Ermeni soykırım iddiaları hakkında "Biz hiç tereddüt etmeden Ermeni soykırımının gerçekliğini kabul ediyoruz...Madem Osmanlı'nın bütün mirasını sahipleniyorsanız çıkın bunu da sahiplenin. Öyle değilse de bu acı ile yüzleşilsin" ifadelerini kullanmıştı.

Bir eş genel başkanı, kendilerini millete ve onun oyuna değil "Biz sırtımızı YPG'ye PYD'ye yaslıyoruz" diyerek açıkca silahlı teröre yaslandıklarını ifade etmişti.

HDP'nin terör uzantılı yöneticilerinin aşağıdaki açıklamaları bu partinin ihaneti nereye vardırdığını göstermektedir.

Terör savunan siyaset olur mu?

HDP Hakkâri Milletvekili (adı lazım değil) "PKK sizi tükürüğüyle boğar tükürüğüyle." Diyebiliyor.

Bir HDP'li vekil adı lazım değil köy korucularına yönelik olarak "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz".

Adana emniyet müdürlüğüne saldırarak 2 polisi şehit eden PKK'lı teröristin cenazesinde yine bir HDP'li, "Şehitlerimize layık olacağız". Diyor. Teröriste layık olarak daha fazla polis katilliği yapacağını söylemiş oluyor.

PKK'ya kuryelik yapanı mı, gıda taşıyanı mı, silah temin edeni mi ne ararsanız HDP'li vekillerde o var.

Türkiye'ye karşı yapılan terörü savunmak, yüceltmek için HDP denilen yapı TBMM'ye taşınmıştır. PKK ile iç içe, kol kola, el ele vererek sözüm ona Türkiye'yi dize getirmeye çalışıyorlar. 

Siyasetle şiddet, terörle demokrasi arasına kesin ve açık mesafe koymayan partilerin siyaset kamuflajı altında terörist yandaşı faliyet göstermesine Türkiye hariç dünyanın hiç bir yerinde rastlanmaz!

Şu sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aittir ve yüzde yüz doğrudur: "HDP eşittir PKK, eşittir YPG, eşittir PYD. Hiç sağa sola bunu saptırmanın anlamı yok....Bunlar kongrelerinde bile ne bayrağımızı asmışlardır, ne İstiklal Marşımızı söylemişlerdir."

Vatandaşlar durum bu olduğuna göre HDP hakkında gereken niçin yapılmıyor? Diye soruyor.

Devletin, milletin, bayrağın, demokrasinin değil ilkel bir etnik/silahlı ırkçı hareketin peşindeki terör örgütünün kuyruğuna takılan bir partinin TBMM'de temsiline nasıl izin veriliyor?

HDP'nin Türkiye Cumhuriyeti bütcesinden  80 milyon yardım alarak Türkiye Cumhuriyeti çıkarları ve Türk Milleti aleyhinde düşmanlık yapmasına nasıl izin veriliyor?

HDP, siyasi parti görünümünde siyaseti terörize etmekle görevli Kandil/İmralı güdümündeki bir yapıdır. Böyle bir yapının TBMM'de yeri olmamalıdır.

HDP Türkiye'de siyasi bir parti değil Türkiye'nin siyasi düşmanı bir organizasyondur.

Kapatılmalıdırrrr! 

 

Yazarın Diğer Yazıları