Almanya kampında millilerden yoksun bir kadro ile çıktıkları ilk hazırlık maçını değerlendiren Galatasaray'ın teknik direktörü Skibbe "Ortaya konan futboldan menunum"dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Almanya kampında oynadıkları ve 2-0 kazandıkları ilk hazırlık maçında takımının gösterdiği performanstan memnun kaldığını söyledi. Alman teknik adam, "Takımının ortaya koyduğu oyunu ilk maç için yeterince başarılı buluyorum." dedi. Gençlerin ortaya koyduğu futboldan memnun kalan teknik direktör Skibbe "İstediklerimi sahaya yansıtmaya çalıştılar. Hangi aşamadan geçtiğimizi gördük. Millilerin de katılmasıyla her şey daha güzel olacak" dedi.
Çok yakında
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de hazırlık maçlarının sonuçlarının önemli olmadığını, ancak çok iyi yolda olduklarını söyledi. Sezgin, transfer konusunda çok önemli gelişmeler yaşandığını da belirterek, " Transferde gün verilmez ama en kısa zamanda bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Ümit Karan, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid'e başsağlığı diledikten sonra, hazırlık döneminin son derece verimli geçtiğini söyledi.