Skrtel'den transfer açıklaması

Skrtel'den transfer açıklaması
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Martin Skrtel transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile kontratı biten ve henüz yeni sözleşme imzalamayan Martin Skrtel, aldığı teklifleri açıkladı.

"SABIRLI OLMAM GEREKİYOR"

"Henüz bir kulübe imza atmadın, endişeli misin?" sorusunu yanıtlayan Skrtel, "Hayır. Birçok takımın hazırlık kampı yeni başladı. Şu anda herhangi bir takıma imza atabilirdim. Teklifler vardı ancak bazı önceliklerim ve istediğim koşullar var. Acele bir karar almak istemiyorum. Sabırlı olmam gerektiğini biliyorum. 7-8 yıl önce bonservisimin elimde olmasının bir avantajı olabilirdi ancak artık kulüpler yaşıma da bakıyor. Bana göre yaş sadece bir sayı, geçen sezon ciddi bir sakatlık yaşamadan 60 maç oynadım." dedi.

"BELKİ BAŞKA BİR ÜLKEDE..."

Rusya, İngiltere ya da Türkiye'de oynama ihtimalini değerlendiren Slovak stoper, "Her şeye açığım. Son 3 yılımı Türkiye'de geçirdim ve ailem çok mutluydu. Oğlum Matteo orada okula gitti. İngiltere de bizim için uygun bir yerdi. Ama belki bu sefer başka bir ülke için hevesli oluruz." ifadelerini kullandı.

"BAŞAKŞEHİR VE FENERABAHÇE İLE GÖRÜŞMELERE YAPILDI"

Türkiye'den Başakşehir'den de teklif aldığını açıklayan Skrtel, "Başakşehir, Parma, Rangers ve Fenerbahçe ile görüşmeler yapıldı. Şu anda transferle menajerim ilgileniyor, ben sabırlıyım." şeklinde konuştu.