Sneijder: Personelin parasını biz veriyoruz

Sneijder: Personelin parasını biz veriyoruz
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı yönetimi sert bir dille eleştirdi.

Fanatik gazetesine konuşan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kulüp içindeki sıkıntıları açık bir şekilde dile getirdi.

İşte o röportajın bir kısmı:

REKLAM YAPAN YÖNETİCİLER VAR

“Yönetimde aslında vizyonlu insanlar var. Başkanımız gerçekten çok fedakârlıklar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ama işte o kulübü tam anlamıyla harekete geçirecek, uçuracak hamleleri bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Hamle yapacak radikal kararlar alacak yönetici tipi yok. Çoğu yönetici zaten başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez...”

PERSONELİN PARASINI BİZ VERİYORUZ

“Alacaklarımız konusunda dışarıya hiç sorun yaşatmamaya çalıştık. Yönetim gecikmeler konusunda en iyisini yapmaya çalıştı ama bu şekilde tabii ki bazen sıkıntılar oldu... Bakınız, parayı zaman zaman geç almamız biz futbolcular için çok da önemli değil. Ama Galatasaray kulübünün çok personeli var. Onlar için gerçekten çok uğraştık. Çünkü en çok onlar hak ediyor. Biz çok para kazanıyoruz ama onlar bu şartlarda ailelerine destek olmak zorunda. Ben bu konuları konuşmayı sevmem ama arkadaşlarımızla birlikte onların sıkıntılarını biz gidermeyi çalıştık. Bu bizim görevimiz...”

DENİZLİ'YE SERT ELEŞTİRİ

“Denizli geldikten sonra maalesef hiç taktik çalışmadık. Tamam ismine saygım var. Ama koskoca Galatasaray futbol takımı antrenmanda taktik çalışmaz mı? Sadece teknik yetmez ki... Açık söylüyorum, ancak Riekerink geldikten sonra 4 pas yapmaya başladık”

RİEKERİNK'İN KALMASI YARARLI OLUR

“Riekerink’in A takımın başına geçmesinden sonra Galatasaray’ın biraz olsun toparlandığı bir gerçek. Daha iyi oynamaya başladık. Kupayı da onunla aldık. Tabii ki kalmasını isterim. Hatta takım arkadaşlarım da onunla iyi bir iletişim kurdu. Herkes onu, o da tüm futbolcuları seviyor. Riekerink kulübe ve takıma da ısındı, bana sorarsanız onun kalması herkesin faydasına olur.”

BURAK NİYE GİTTİ SANIYORSUNUZ?

“Burak Yılmaz neden kulüpten ayrıldı zannediyorsunuz? Adam sıkıldı, o kadar bunalttılar ki, yönetim ona hiç destek olmadı. Kendisini hep yalnız hissetti. Ve bana göre de doğru kararı aldı. Yönetim Burak Yılmaz’un kulübe yaptıklarını, takıma katkısını ne kadar çabuk unuttu. Burak da zaten dayanamadığı için Türkiye’yi terk etti. Kendisini çok seviyorum, başarılar diliyorum.”