Şoför Hayri sonunda göründü; Bıyıklı şoför Hayri yuvaları yıkacak!

Şoför Hayri sonunda göründü; Bıyıklı şoför Hayri yuvaları yıkacak!
Camdaki Kız yeni sezonunda merakla beklenen karakterlerden birisi olan Hayri sonunda gerçek yüzünü gösterdi. Dizide Nalan’ın yasak aşkını canlandıracak ve her şeye rağmen kendisine kuma olarak alacak bıyıklı şoför Hayri karakteri görenleri oldukça şaşırttı.

Şoför Hayri sonunda göründü; Bıyıklı şoför Hayri yuvaları yıkacak!

Uzunca bir süredir gündemden düşmeyen Candaki Kız dizisinin şoför Hayrisi sonunda ufukta göründü. İmzaların atılması sonrasında Hayri karakterinin sahibi olan Cihangir Ceyhan resmen hikayeye dahil olurken gelecek olan Camdaki Kız 12. bölümünde yeni imajı ve bıyıklı görüntüsüyle her şeyin daha başka olacağı gerçeği değişmedi.

Hayri''nin yeni imajı çok farklı

Rafet Bey sonunda oğulları yüzünden büyük bir kriz geçirirken buna kalbi daha fazla dayanamaz ve O’na ilk yarım elini uzatan hemen yanı başındaki Hayri olur. Olağanüstü bir giriş ile diziye dahil olacak Hayri karakterinde dikkat çeken detay ise Ceyhan’ın yeni imajı.

Camdaki Kız yeni bölümünde ortalık adeta yangın yerine dönerken Cana ve Sedat’ı yakalayan Feride Sedat’ın üstüne yürüyerek onları tehdit eder. Evde işler iyice karışırken Rafet’in tam da Nalan’ın üzerin yürüdüğü anlarda araya Muzo’nun girmesi bir anda her şeyi değiştirir. Peki tüm bu olanlara Rafet’in kalbi ne kadar dayanabilecek?