Yeniçağ Gazetesi
05 Aralık 2025 Cuma
İstanbul 10°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
E-Gazete

Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor

Antibiyotik kaynağı soğanı meğer yanlış tüketmişiz. Böyle tüketirseniz faydası kat kat artıyor.

Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 1

Soğan her evin mutfağında olmazsa olmazlarındandır. Birçok yemekte soğan yerini alır.

1 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 2

Eski zamanlardan beri tedavi amaçlı kullanılan soğan özellikle baş ağrısı, kalp hastalıkları ve ağız yaralarının tedavisinde kullanılmıştır.

2 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 3

Vitamin, mineral ve lif açısından zengin olan soğan, içeriğindeki yüksek C vitamini sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirerek mikroplarla savaşır.

3 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 4

Kokusu rahatsız edici olsa da soğan tüketmek içten dışa vücudun yenilenmesine, rahatlamasına ve iyileşmesine katkı sağlıyor.

4 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 5

Elde edilen bilgilere göre, soğan, nemi kolayca emdiği ve bundan dolayı filizlenmeye ve çürümeye neden olduğu için serin, kuru, karanlık ve iyi havalandırılmış bir yerde saklanmalıdır.

5 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 6

BÖYLE TÜKETİNCE FAYDASI 5 KAT ARTIYOR

6 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 7

Kuru soğanları güzelce soyun ve yıkayın. Dilediğiniz şeklde doğrayın.

7 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 8

Doğradığınız soğanları kilitli buzdolabı poşetine koyun, ağzını kapatın ve üzerine bastırın.

8 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 9

İsteğe göre poşet yerine derin dondurucuya uygun kaplar da kullanabilirsiniz.

9 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 10

Soğanı bu şekilde serin dondurucuya atarak 10 aya kadar muhafaza edebilirsiniz.

10 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 11
11 12
Antibiyotik kaynağı soğanı böyle tüketin. Faydası kat kat atıyor - Resim: 12
12 12