Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Şok eden ihanet iddiası

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Şok eden ihanet iddiası
Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı yönündeki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Yıldırım’ın daha önce de adının anıldığı ve ‘aile dostum’ dediği oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden fotoğraf paylaşmaları, sosyal medyada ihanet haberlerini gündeme getirdi.

Kerem Bürsin ayrılığının ardından Halka dizisindeki rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, yurt dışında sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülenmiş ve aşk resmen belgelenmişti. 

Kısa süre önce Londra ve ardından Marmaris''te aşk tatili yapan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Erçel''in, Kaan Yıldırım ile ilgili gelen sorulara kaçamak cevaplar vermesi, dedikodu kazanını kaynattı.

''AYRILDILAR'' İDDİASI

Takvim''in iddiasına göre; Kaan Yıldırım''ın önceki gün yaptığı paylaşımlar, dedikoduları iyice alevlendirdi. Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım için "Hande Erçel''den ayrıldı" iddiası ortaya atıldı.

ÇEŞİTLİ İDDİALAR VAR

Açıkgöz ile aile dostu olduğu konuşulan yakışıklı oyuncuyla ilgili eski defterler de açıldı. Kimileri çapkınlıklarıyla sosyal medyaya damga vuran Kaan Yıldırım''ın Hande Erçel''e ihanet ettiğini iddia ederken kimilerine göre ise Yıldırım ile Erçel, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı sürdürüyor.
Bu iddia sonrası Kaan Yıldırım ve Hande Erçel''den gelecek açıklama merak konusu oldu.
 

İlgili Haberler