Sokak köpekleri genç kadına dehşeti yaşattı

Sokak köpekleri genç kadına dehşeti yaşattı
Arnavutköy'de 20 yaşındaki Sümeyye Yılmaz sokakta yürürken 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Genç kadın elinden yaralandı.  

Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi''nde Ünsiyet Sokak''ta meydana gelen olayda 20 yaşındaki Sümeyye Yılmaz, sokakta yürüdüğü sırada 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.  Can havliyle bir apartmanın girişine sığınan genç kadına saldıran köpeklerden biri, talihsiz kadının bir parmağını ısırdı. Sığındığı binadaki komşuları ve mahalle sakinlerinin yardım ettiği genç kadın, yaşadığı korkuyla ile bayılarak kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sümeyye Yıldız''ı ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi''ne götürdü. 

Gelininin köpekler tarafından saldırıya uğradığını anlatan Gülcan Okur, "Bana mahallede bulunan bir çocuk haber verdi olayı. Koşa koşa geldim yardım etmek için yetişemedim, daha demin telefonla aradım korkudan ve ağlamaktan konuşamıyor parmağı kopmuş. 4-5 tane köpek saldırmış gelinime. Geçen günlerde bir kere daha kovalamıştı. Sürekli bu olayla karşılaşıyoruz. Burada aç kalan köpeklerden sokağa çıkamaz olduk artık, bir tane köpeğe taş atsak suçlu oluyoruz ne yapacağımızı şaşırdık artık. Köpek beni ısırsın mı ben ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum." diye konuştu.

Köpeklerin saldırısı sonucunda işaret parmağı parçalanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Sümeyye Yılmaz''ın ameliyata alındığı öğrenildi. 

İlgili Haberler