Sokak köpeklerini besleyen kadını baba kız öldüresiye dövdü: İnsanlık öldü mü? Ne istediniz?

Sokak köpeklerini besleyen kadını baba kız öldüresiye dövdü: İnsanlık öldü mü? Ne istediniz?
Başakşehir’de boş arazide sokak köpekleri besleyen bir kadın iddiaya göre köpeklerden rahatsız olan baba ve kızının saldırısına uğradı. Başka bir vatandaş, olaya müdahale ederken, o anlar cep telefonu kameralara an be an yansıdı.

KAYNAK: DHA

İstanbul Başakşehir’de ilginç bir olay yaşandı. Geçen Salı günü Kayaşehir 5. bölgede meydana geldi. İddiaya göre, burada yaşayan ve öğretmen olduğu öğrenilen T.M. isimli kadın boş arazideki sokak köpeklerini besliyordu. Yine buradaki arazide kendisine hobi bahçesi oluşturan Abdülcelil A., iddiaya göre köpeklerden rahatsız oldu.

T.M olay günü Abdülcelil A.'nın yanına giderek konuşmak istedi. İkili arasında başlayan tartışmaya Abdülcelil A.'nın kızı Nurcan A. da dahil oldu. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Baba-kız T.M.'yi darp etti. Darp edilen ve yere düşen kadının yardımına başka bir kişi koştu.

Kadına yardım eden kişi saldırganlara da engel oldu. Yere düşen kadın daha sonra kalkarak park halindeki aracına gitti. Yaşananlar ise bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

basaksehirde-sokak-kopeklerini-besleyen-kadini-baba-kiz-darp-etti-3111-dhaphoto3.jpgbasaksehirde-sokak-kopeklerini-besleyen-kadini-baba-kiz-darp-etti-3111-dhaphoto1.jpgbasaksehirde-sokak-kopeklerini-besleyen-kadini-baba-kiz-darp-etti-3111-dhaphoto2.jpg